marți, 27 decembrie 2016


     
Stim ca solutia cea mai buna pentru protectia dumneavoastra in cazul unui cutremur major este sa va aflati intr-o cladire, spatiu care sa nu sufere degradari majore sau chiar colapsul. 

De asemenea stim ca acest lucru nu este posibil nu din indiferenta persoanelor responsabile de rezistenta structurilor, ci din posibilele erori care pot aparea dea lungul procesului de realizare, cum ar fi: greseli de proiectare, greseli de executie, exploatarea necorespunzatoare si altele – atribuite in cele mai multe cazuri structurilor noi construite.

Un segment aparte il constituie structurile vechi construite in perioada ante si interbelica care nu au un concept seismic la baza precum si postbelica pana in ’77, care au la baza proiectarii un concept seismic rudimentar. Structurile postbelice care au suferit mai multe cutremure majore (1977, 1986, 1990) si-au consumat o parte din resursele de rezistenta la seism, intrucat s-au realizat degradari ce nu au fost reparate corespunzator (fisuri neinjectate, stalpi neconsolidati…).Din pacate autoritatiile nu sunt capabile sa rezolve in timp util consolidarea structurilor cu risc seismic ridicat, periclitand buna stare si viata locatarilor.

De aceea solutia pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra in caz de cutremur este mobilierul Mobifort, un mobilier alcatuit sa ofere protectia in caz de colaps al cladirii. Unul dintre articolele de mobilier proiectate si comercializate la ora actuala  de catre noi este biroul Mobifort.

Biroul Mobifort este confectionat din bare de otel, realizat pentru a sustine o greutate de  20 de tone echivalentul greutatii pe metru patrat a 15 plansee suprapuse. Este demontabil, alcatuit din 5 subansambluri, pentru a putea fi usor de transportat, manipulat si apoi eventual mutat in interiorul locuintei. Greutatea unui subansamblu nu depaseste 36 kilograme.

Pretul scazut face ca biroul Mobifort sa concureze cu birouri simple din lemn care spre deosebire de biroul nostru nu pot oferi adapost in caz de cutremur proprietarului.


   

Biroul Mobifort pentru protectie la cutremur

Vino la vizionare

Te asteptam in zona Salii Palatului din Bucuresti pentru a afla mai multe despre biroul MobiFort si cum sa te pregatesti pentru cutremur. Programari la 0761146285, de luni pana duminica.


- Copyright © MobiFort -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -