miercuri, 26 octombrie 2016

La doar o luna de la cutremurul din Italia in urma caruia au decedat 300 de persoane, Italia a fost lovita din nou in seara de 26 octombrie 2016, de doua cutremure, unul de 5.4 si o unda de soc extrem de puternica, de 6.0 pe scara Richter.

Intunericul s-a lasat in localitatile lovite de cutremur, dupa ce liniile de curent electric au fost afectate, astfel ca echipele de salvare fac cautari in intuneric, si in ploi torentiale. Numeroase cladiri a caror structura fusese deja afectata de cutremurul anterior s-au prabusit dar nu s-au raportat pana la acest moment victime.

Primarul localitatii Serravalle del Chienti, Gabriele Santamarianova, a spus ca a simtit cutremurul ca pe 'bombe ce cadeau'.'Am vazut nori de praf dar nu stim ce s-a prabusit, vom vedea la aparitia soarelui.' Cele mai lovite orase au fost Visso, Ussita si Castel Santangelo Sul Nera, dar cutremurul s-a resimtit si in Roma, unde cladirile din vechiul oras au fost zguduite.Biroul Mobifort pentru protectie la cutremur

Vino la vizionare

Te asteptam in zona Salii Palatului din Bucuresti pentru a afla mai multe despre biroul MobiFort si cum sa te pregatesti pentru cutremur. Programari la 0761146285, de luni pana duminica.


- Copyright © MobiFort -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -