marți, 27 decembrie 2016

Cutremurele nu tin cont de sarbatori, de faptul ca dormi sau de vremea de afara, si acest cutremur din noaptea de 28 decembrie ar trebui sa ne dea un imbold pentru a ne pregati mai bine in eventualitatea unui cutremur devastator.

Gasesti in articolul de aici ce sa faci si ce sa nu faci in caz de cutremur, de la asezarea corespunzatoare sau fixarea obiectelor din camera care te-ar putea rani, la pregatirea unor echipamente si produse care sa iti fie de ajutor, si dotarea casei cu biroul de protectie la cutremur MobiFort.

Cutremurul din 28 decembrie a avut loc la ora 1:21 noaptea si a durat 21 de secunde, avand o magnitudine de peste 5 grade (5.2 conform INFP, 5.4 conform altor surse citate de TVR, 5.6 conform surse Digi24).

Asa cum era de asteptat, in Bucuresti a fost resimtit in special de cei care locuiesc la etaje superioare, in timp ce in Vrancea intensitatea s-a simtit foarte puternic.

Datorita linistii de la ora tarzie, zgomotul dinainte de cutremur, descris de multi ca un vuiet sau un vajait s-a auzit mai puternic.

Biroul Mobifort pentru protectie la cutremur

Vino la vizionare

Te asteptam in zona Salii Palatului din Bucuresti pentru a afla mai multe despre biroul MobiFort si cum sa te pregatesti pentru cutremur. Programari la 0761146285, de luni pana duminica.


- Copyright © MobiFort -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -